onsdag 20. mai 2015

Oslo må ta en veileder rolle i å bosette lengeventende asylsøkere på mottak



Å ta imot 10.000 flyktninger vil lett kunne koste like mye som tre jagerfly som landene flyktningene rømmer fra, kan bombes med. Ja, her gjelder det altså å prioritere riktig!

48 år gamle Nedal sitter på mottak mens Norge krangler om 10.000 av hans landsmenn fordi det ikke er nok boliger, leser vi i NRK Østfold sine hjemmesider. Mens flyktninger i Danmark må vente maks to måneder på bosetting, venter norske asylsøkere i 1,5 år. I Danmark setter man opp moduler på kommunale tomter, hver fjerde leilighet som blir ledig i et boligbyggelag stilles til disposisjon for blant annet flyktninger, og at asylmottak opprettes på få dager ved akutt behov. Tiltak som vi også kan ha her i vårt land.

– Jeg vil bare være med familien min, det spiller ingen rolle hvordan vi bor, sier Nedal.

I dag venter altfor mange personer som har fått oppholdstillatelse på å bli bosatt i en kommune. Å bli boende på asylmottak i årevis kan skade både helsa og evnen til å klare seg selv. Det er passiviserende. Det er demotiverende. Det er meningsløst. Det er trist. Det er helt avgjørende for den enkeltes livskvalitet og god integrering å sørge for raskere bosetting.

Det handler om vilje!

SVs forslag i Oslobystyre er helt gjennomførbart: Oslo kan og bør ta initiativ til å samle landets ordførere og lage en plan for bosetting av de over 5 000 menneskene, deriblant 700 barn, som i dag sitter og venter på mottakene.

Men det stemmes dessverre ned av bystyrets flertall som består av Høyre, Venstre, KrF, FrP og Arbeiderpartiet.





1 kommentar:

  1. ยินดีต้อนรับสู่ภราดรภาพที่ยิ่งใหญ่
    คุณต้องการเป็นสมาชิกของอิลลูมินาติในฐานะภราดรภาพที่จะทำให้คุณร่ำรวยและมีชื่อเสียงในโลกและจะมีอำนาจในการควบคุมคนที่อยู่ด้านบนสุดของโลก คุณเป็นนักธุรกิจหรือหญิง, ศิลปิน, นักการเมือง, นักดนตรี, นักเรียน, คุณต้องLLUMINATI *ที่จะรวย, มีชื่อเสียง, มีประสิทธิภาพในชีวิต, เข้าร่วมลัทธิของพี่น้องอิลลูมินาติในวันนี้และได้รับผลรวมทันที $ 2 ล้านต่อสัปดาห์และบ้านฟรี ทุกที่ที่คุณเลือกที่จะอยู่ในโลกนี้และรับ $ 20,000,000 ต่อเดือนด้วยเงินเดือน% 2026ประโยชน์ที่มอบให้กับสมาชิกใหม่ที่เข้าร่วม ILUMINATI
    1. รางวัลเงินสด $ 800,000 USD
    2. Elegant Dream CAR ใหม่มูลค่า 500,000 ดอลลาร์สหรัฐ
    3. ดรีมเฮ้าส์ซื้อในประเทศที่คุณเลือก
    4. หนึ่งเดือนของวันหยุดพักผ่อน (ชำระเต็มจำนวน) ไปยังจุดหมายการท่องเที่ยวในฝันของคุณ
    5. หนึ่งปีของสมาคมกอล์ฟแพคเกจ
    6.V.I.P การรักษาที่สนามบินทุกแห่งในโลก 7. การเปลี่ยนแปลงวิถีชีวิตโดยรวม 8. การเข้าถึงโบฮีเมียโกรฟ
    9. ชำระรายเดือน 99,000,000 เหรียญสหรัฐเข้าบัญชีธนาคารของคุณทุกเดือนในฐานะสมาชิก
    10. เดือนทำเครื่องหมายนัดกับผู้นำระดับโลก 5 อันดับแรกและ 5 อันดับแรกของโลก
    หากคุณสนใจที่จะร่วมงานกับเราในสัญลักษณ์ของมือของซาตานในกลุ่มภราดรภาพอิลลูมินาติที่ยอดเยี่ยมโปรดติดต่อเราทางอีเมล illuminatiworld521@gmail.com


    SvarSlett