lørdag 23. mai 2015

NAYO og Jangi er for et flerkulturelt Norge - Er flere det?

Oslo er Norges fremste kunst og kultur by. De mange kunst- og kulturaktivitetene i byen vår er både varierte og er i stadig endring.  Det er fordi kultur er ingen statisk størrelse. Kultur endrer seg stadig. Landene som folk kommer fra i Oslo er flere enn antall land som det er i FN! Oslos kultur liv endrer seg derfor sammen med mennesker som innvandrer til denne byen: kulturlivet endrer seg, det blir mer variert og mer fargerikt.
Tyrkias fremste leder Ataturk har blant annet sagt at “Et folk uten kunst er som et menneske som har mistet en av sine livsviktige blodårer.” Han har også sagt at “En kunster er den, som etter mye hardt arbeid, som opplever lyset i sin panne før alle de andre.” Tyrkias søsterland Azerbeycan er kjent med sin storsatsing på kunst og kultur, kanskje i enda større grad enn Tyrkia. Jeg vil gratulere Azebeycan med det.
Kunst og musikk som stammer fra flere forskjellige kulturer gjør oss rikere. Cengi som kommer hele veien fra Azerbeycan til å formidle oss sin musikk, vil også bidra til å gjøre oss rikere i kveld. Vi er veldig glade for det!
I Oslo og i de fleste steder i verden, er frivillige kulturaktører en av de viktigste kulturyterne som jobber som regel på en ikke-profitt basis. Norsk - Azerbeycan Ungdomsorganisasjonen NAYO, som ledes av vår venn Ramil Aliyev, er en av disse frivillige organisasjonene som har bidratt og fortsatt bidrar til Oslos kulturliv med sine musikk- og kulturaktiviteter i mange bidrar. Dette fortjener de en stor takk for. Jeg takker dem og ønsker dem lykke til i mange flere aktiviteter fremover.
-----------


Oslo, bildiginiz gibi Norvec’in en basta gelen sanat ve kultur merkezi. Burada verilen kultur hizmetleri hem cok fazla, hem de surekli bir degisim icinde. Cunku kultur statik bir sey degildir. Surekli degisir. Oslo’da baska ulkelerden gelenlerin cesitliligi, Birlesmis Milletler’in icindeki ulke cesitliliginden daha cok. Oslo’nun kultur hayati da sehre gelenlerle birlikte degisiyor, renkleniyor, cesitleniyor.
Turkiye’nin onderi Ataturk, “Sanatsiz kalan bir milletin hayat damarlarindan bir kopmus olur,” demistir. "Sanatkâr, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır." demistir. Turkiye ile kardes ulke Azerbeycan kultur ve sanat konularinda belki Turkiye’den bile ustun bir caba icinde gorunmektedir. Bu acidan kendilerini tebrik ederiz.
Arkasinda degisik kulturler yatan sanat ve muzik eserleri muhtesem bir zenginliktir. Ta Azerbeycan’dan gelen Jangi (Cengi) caz gurubu da bizi bu aksam zenginlestirecek. Bu acidan son derece sevincliyiz.
Oslo’da ve dunyanin bir cok sehrinde kultur hayatinin vazgecilmez unusrlarindan biri gonullu kultur aktorleridir. Dostumuz sevgili Ramil Aliyev’in basinda oldugu Norvec Azerbeycan Genclik Dernegi, NAYO da yillardir onculuk ettigi muzik ve kulturel aktivitelerle Oslo’nun kultur hayatina pek cok katkida bulunmustur. Kendilerine bundan dolayi cok tesekkur eder, daha nice onemli sanatsal ve kulturel faaliyetlere imza atmalarini dilerim.
Bendeniz ve buradaki bazi arkadaslarim, Norvec’deki ilk ve tek Turkiyeli kadinlar korosu Alaturka’nin uyeleri olarak dun aksam Cengi’nin kiymetli muziklerinden bir kac ornek dinleme sansina, hatta onlarla birlikte sarkilar soyleme sansina kavustuk. Ancak dun aksam tadlarina hic doyamadigimiz icin bu gun tekrar buradayiz.
Cengi’ye tekrar hosgeldiniz der, tum misafirlerimize guzel dinlemeler dilerim.

1 kommentar:

  1. ยินดีต้อนรับสู่ภราดรภาพที่ยิ่งใหญ่
    คุณต้องการเป็นสมาชิกของอิลลูมินาติในฐานะภราดรภาพที่จะทำให้คุณร่ำรวยและมีชื่อเสียงในโลกและจะมีอำนาจในการควบคุมคนที่อยู่ด้านบนสุดของโลก คุณเป็นนักธุรกิจหรือหญิง, ศิลปิน, นักการเมือง, นักดนตรี, นักเรียน, คุณต้องLLUMINATI *ที่จะรวย, มีชื่อเสียง, มีประสิทธิภาพในชีวิต, เข้าร่วมลัทธิของพี่น้องอิลลูมินาติในวันนี้และได้รับผลรวมทันที $ 2 ล้านต่อสัปดาห์และบ้านฟรี ทุกที่ที่คุณเลือกที่จะอยู่ในโลกนี้และรับ $ 20,000,000 ต่อเดือนด้วยเงินเดือน% 2026ประโยชน์ที่มอบให้กับสมาชิกใหม่ที่เข้าร่วม ILUMINATI
    1. รางวัลเงินสด $ 800,000 USD
    2. Elegant Dream CAR ใหม่มูลค่า 500,000 ดอลลาร์สหรัฐ
    3. ดรีมเฮ้าส์ซื้อในประเทศที่คุณเลือก
    4. หนึ่งเดือนของวันหยุดพักผ่อน (ชำระเต็มจำนวน) ไปยังจุดหมายการท่องเที่ยวในฝันของคุณ
    5. หนึ่งปีของสมาคมกอล์ฟแพคเกจ
    6.V.I.P การรักษาที่สนามบินทุกแห่งในโลก 7. การเปลี่ยนแปลงวิถีชีวิตโดยรวม 8. การเข้าถึงโบฮีเมียโกรฟ
    9. ชำระรายเดือน 99,000,000 เหรียญสหรัฐเข้าบัญชีธนาคารของคุณทุกเดือนในฐานะสมาชิก
    10. เดือนทำเครื่องหมายนัดกับผู้นำระดับโลก 5 อันดับแรกและ 5 อันดับแรกของโลก
    หากคุณสนใจที่จะร่วมงานกับเราในสัญลักษณ์ของมือของซาตานในกลุ่มภราดรภาพอิลลูมินาติที่ยอดเยี่ยมโปรดติดต่อเราทางอีเมล illuminatiworld521@gmail.com


    SvarSlett