søndag 8. desember 2013

Guzelligin ta kendisi Asli

Neden bazı insanlar diğerlerinden çok sevilir? Aslı büyük bir kaza geçirince neden yüzlerce insan, hepimiz bir boşluğa düştük? Neden çok korktuk? Neden günlerce Facebook'ta ondan bahsettik, haberini bekledik? İyileşmesini can-ı gönülden diledik?

Elbette onu cok sevdigimiz icin. Ancak bu büyük ilginin bir baska önemli nedeni de, Aslı Özbilen'in sadece içten bir dost değil, sanatın, estetiğin ve çalışkanlığın ta kendisi de olmasi. Günlük vıdıvıdıların ötesinde güzelliği iş edinmiş, ciddiyetle müziğin hizmetine girmiş bir insan Aslı. Kendisi güzel ve sesi de mükemmel olunca estetiği doğallıkla yakalamış oluyor. Ona bir şey olunca müziğe, estetiğe ve insanin en güzel özelliği olan çalışkanlığa bir şey olmuş oldu. Sadece onu kaybetmekten değil, onun temsilcisi olduğu güzellikten ve sanattan yoksun kalmaktan korktuk.

Aslı'ya olan sevgi ve saygım, insana, onun temsil ettiği çalışkanlığa, yaratıcılığa  ve estetiğe duyduğum sevgi ve saygı. Yeniden bize ve hayata katkıda bulunmasını istiyorum. Çabucak iyileşmesini, sanatı ve müziği içine düştüğü boşluktan çıkarmasını bekliyorum.

Sanat ve güzellik tutkunu yüzlerce insanın dileği sanat ve güzelliğin ta kendisi Asli'nin yanında olup, ona güç verecektir, inanıyorum. Sen de buna inan ve çabuk iyileş, sevgili Aslı!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar