søndag 21. juni 2020

Rydd opp i urettferdigheten, Erna Solberg!

Tegning: Firuz Kutal
Norske myndigheter kan i ti år ha nektet ektefeller gjenforening i Norge på galt grunnlag. Dette kan ikke aksepteres. Det kan være så mange som 891 saker hvor kjærester, koner og menn, samboere har vært nektet adgang til Norge!

Norveç'in eş birleşmesi konusunda hatalı karar vermiş olabileceği, bu sebeple son 10 yıldır birçok eşin Norveç'e gelememiş olabileceği anlaşılmakta. Hükümet bu konuya ciddiyetle eğilip, yapılan hataları biran önce düzeltmeli! 

En av disse kan være Reza Bastani fra Iran som har ventet seks lange år har på å få kona til Norge. "De har stjålet seks år av våre liv!" sier han, Tre ganger har saken vært anket. Nå har Utlendingsnemnda gjort helomvending. En rekke saker er satt på vent.

I lovverket står det at så lenge et ekteskap er reelt, så skal søknader om familiegjenforening for ektefeller som hovedregel innvilges. Jeg er helt enig med SVs Karin Andersen: "Det er justisministerens ansvar å sikre at forvaltningen underlagt henne følger lovene og hun må ta ansvar for at det blir ryddet opp både bakover og at alt heretter gjøres rett".

Det er en menneskrett å forenes med sine nærmeste - og uten at deres verdifulle år går tapt på venting. Justisministeren og statsministeren er nødt til å rydde opp i  i urettferdigheten som er sannsynlig at er begått!



2 kommentarer:

  1. Hei damer og herrer
    Har du stort behov for økonomisk forsterkning (Lån)?
    Mange mennesker står overfor utidige økonomiske utfordringer, og de fleste av dem er ikke i stand til å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld / inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

    Hvis du har behov for et presserende lån, vil jeg råde deg til å kontakte selskapet mitt, så kan vi hjelpe deg med et lån.
    Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, pantelån og mange andre), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 20 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

    For mer informasjon om vårt lånetilbud; her er vår kontaktinformasjon.
    Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
    Kontaktnummer: +31642117819 (WhatsApp)

    Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

    SvarSlett
  2. Søk om et lån på ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) med en rente på 3%.

    NY FINANS er fleksibel: du kan låne fra 1000 euro til EUR 5 millioner (EUR 5.000.000,00), med tilsvarende nedbetalingstid fra 6 måneder til 30 år. Vi tilbyr et bredt spekter av personlige, forretnings-, hjem- og konsolideringslån som kan tilpasses dine skiftende behov og omstendigheter med en rente på 3%.

    Hva fikk du:
    ? Umiddelbar tilgang til midler etter godkjenning
    ? Konkurransedyktige renter
    ? Fleksible tilbakebetalingsbetingelser
    ? Mulighet for raskere tilbakebetaling av lån (tilleggsbetalinger reduserer lånebeløpet)
    ? Enkel godkjenning hvis du trenger ekstra midler
    ? Din første tilbakebetaling av lån begynner seks måneder etter godkjenning.

    Hvordan søke:
    Det er raskt og enkelt å søke om lån!
    Bedrifter eller personer som er interessert i å søke om et lån hos Novelty Finance som trenger mer informasjon om hvordan de skal søke, skal sende en e-post til (accessloanfirm2030@gmail.com)

    WhatsApp-nummer: +79258159150

    Hensyn
    Mr Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    SvarSlett