onsdag 25. september 2013

Vi foreslår å gjennomføre et kulturskoleløft i Oslo


SV vil gjennomføre et kulturskoleløft slik at alle barn og unge i Oslo som ønsker det får et kulturskoletilbud av god kvalitet til en rimeligere pris.
Mange barn og unge får et profesjonelt undervisningstilbud innen ulike kunstfag på Oslo musikk- og kulturskole. Musikk og kulturskolen i Oslo har imidlertid hatt lav dekningsgrad sammenlignet med landet for øvrig.
Alle barn og unge som ønsker å lære seg et instrument, synge, male, danse, spille teater eller benytte seg av et annet av kulturskolens tilbud, må få lov til det. Og de må få dette tilbudet i bydelen sin.  Det er derfor viktig å støtte kulturskolen i sitt mål om å få en kulturstasjon i hver bydel.  Oslo musikk- og kulturskole har i dag kun fire kulturstasjoner på Grønland, Schous, Manglerud og Sinsen.
I Akershus er det 14579 elevplasser i kulturskolen, Troms har 5996 elever i kulturskolen. Det er trist at hovedstaden Oslo hadde 7064 elevplasser i skoleåret 2012/ 2013 og det er en venteliste på 3615 elever.
I tillegg er prisen for å delta på Kulturskolen er svært høy i Oslo, det koster kr 3283,- pr. elev pr år, Oslo har ikke søskenmoderasjon. Få elevplasser, lange ventelister og høy pris betyr at mange barn stenges ute fra Oslo musikk- og kulturskole.    
Mange kulturskolelærere er i dag ansatt i kulturskolen i reduserte stillinger. Kun 24 personer er i 100% stillinger og hele 178 personer er ansatt i deltidsstilling. Men det er egentlig gode muligheter for å kunne bruke kulturskolelærere inn i skole eller aktivitetsskolen (AKS) gjennom kombinerte stillinger. Ordfører, kommunen må kunne sikre at ansatte i kulturskolen sikres 100% stillinger om en ønsker det.
SV er veldig opptatt av å ha et godt kulturskoletilbud til alle barn og unge som ønsker det. Vi er fornøyde med SV i kunnskapsdepartementet som har fra høsten 2013 fått til en mer variert skoledag. På grunn av det skal kommunen tilby alle i 1. til 4. trinn tilbud om en kulturskoletime i uka. Dette er et etterlengtet tilskudd til en noe teoritung skolehverdag.  Disse timene er ikke ment å skulle erstatte kulturskolens øvrige virksomhet, men i tillegg. Det er også svært positivt at SVs Munch-avtale med byrådet fører til at minst 700 flere barn og unge skal få plass i Oslo musikk- og kulturskole.
Men tilbudet må bli bedre: vi må ha en plan for etablering av en kulturstasjon i alle bydelene. Vi må ha en plan for å redusere foreldrebetalingen og å innføre søskenmoderasjon Ikke minst må vi ha en plan for at samarbeidet mellom kulturskolen og skole/AKS kan styrkes. Kommunne må sikre at ansatte i kulturskolen sikres 100% stillinger om man ønsker det.
Vi får dessverre ikke flertall i bytsyret  for våre forslag, men vi gir oss ikke før alle barn og unge som ønsker å lære seg et instrument, synge, male, danse, spille teater eller benytte seg av et annet av kulturskolens tilbud, får det tilbudet!
 

5 kommentarer:

  1. Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. We give out from a minimum range of $2000 to a maximum of $20 million.We are certified and your privacy is 100% safe with us Apply now for your instant approval and transfer approval process takes just 3 hours. contact us now I'll advise you can contact us via email at
    Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    SvarSlett
  2. Svar på e-post: (paydayloan247@outlook.com) for et presserende kredittilbud.
    Lånetilbud.

    SvarSlett
  3. ยินดีต้อนรับสู่ภราดรภาพที่ยิ่งใหญ่
    คุณต้องการเป็นสมาชิกของอิลลูมินาติในฐานะภราดรภาพที่จะทำให้คุณร่ำรวยและมีชื่อเสียงในโลกและจะมีอำนาจในการควบคุมคนที่อยู่ด้านบนสุดของโลก คุณเป็นนักธุรกิจหรือหญิง, ศิลปิน, นักการเมือง, นักดนตรี, นักเรียน, คุณต้องLLUMINATI *ที่จะรวย, มีชื่อเสียง, มีประสิทธิภาพในชีวิต, เข้าร่วมลัทธิของพี่น้องอิลลูมินาติในวันนี้และได้รับผลรวมทันที $ 2 ล้านต่อสัปดาห์และบ้านฟรี ทุกที่ที่คุณเลือกที่จะอยู่ในโลกนี้และรับ $ 20,000,000 ต่อเดือนด้วยเงินเดือน% 2026ประโยชน์ที่มอบให้กับสมาชิกใหม่ที่เข้าร่วม ILUMINATI
    1. รางวัลเงินสด $ 800,000 USD
    2. Elegant Dream CAR ใหม่มูลค่า 500,000 ดอลลาร์สหรัฐ
    3. ดรีมเฮ้าส์ซื้อในประเทศที่คุณเลือก
    4. หนึ่งเดือนของวันหยุดพักผ่อน (ชำระเต็มจำนวน) ไปยังจุดหมายการท่องเที่ยวในฝันของคุณ
    5. หนึ่งปีของสมาคมกอล์ฟแพคเกจ
    6.V.I.P การรักษาที่สนามบินทุกแห่งในโลก 7. การเปลี่ยนแปลงวิถีชีวิตโดยรวม 8. การเข้าถึงโบฮีเมียโกรฟ
    9. ชำระรายเดือน 99,000,000 เหรียญสหรัฐเข้าบัญชีธนาคารของคุณทุกเดือนในฐานะสมาชิก
    10. เดือนทำเครื่องหมายนัดกับผู้นำระดับโลก 5 อันดับแรกและ 5 อันดับแรกของโลก
    หากคุณสนใจที่จะร่วมงานกับเราในสัญลักษณ์ของมือของซาตานในกลุ่มภราดรภาพอิลลูมินาติที่ยอดเยี่ยมโปรดติดต่อเราทางอีเมล illuminatiworld521@gmail.com


    SvarSlett
  4. Hej, har du brug for økonomisk støtte? Har du brug for et lån? Jeg er Susan Benson fra Sunshine Financial Group. Jeg er långiver og også finansiel konsulent.

    Vi leverer alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, realkreditlån og mange andre). Vi giver både lang- og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån til en overkommelig rente på 3% pr. År. Hvis du har et presserende behov for et lån, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Du kan skrive til os via mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller sende os en direkte besked på WhatsApp eller Telegram via: +447903159998 & modtage et svar på et øjeblik.

    Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed og er forpligtet til at hjælpe dig med at forbedre dine langsigtede og kortsigtede økonomiske mål, fordi din økonomiske stabilitet er vores endelige mål.

    Med hvad der foregår rundt om i verden, står mange mennesker for store økonomiske udfordringer, nogle af dem finder det så svært at få et lån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutter på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, lav kredit score , gæld til indkomstforhold og mange andre grunde.

    Vi kan hjælpe dig med en løsning på dine økonomiske udfordringer, bare skriv til mit firma, så hjælper vi dig med et lån, der bedst passer til dine behov. Vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden. Når du søger hos os, søger du hos en betroet virksomhed, der interesserer dig for dine økonomiske behov. Vores største prioritet er din økonomiske stabilitet.

    For mere information om vores lånetilbud, bedes du sende os din låneanmodning via:
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ELLER;
    WhatsApp: +447903159998
    Du kan skrive til os når som helst og hvor som helst.

    SvarSlett
  5. Jeg har tænkt på, at den bedste og mest indbringende løsning er Cloud Mining, ikke før jeg kom igennem (Bitcoin-investeringsekspert online). At finde en autentisk og pålidelig minearbejder eller mægler er dog en udfordring. Efter min egen forståelse bør vi få den bedste løsning, for når du laver masser af forskning om en virksomhed eller et investeringsselskab, får du masser af information fra forskellige mennesker om deres erfaring med den pågældende forretning eller investering fra det fradrag, du foretog, Du kan nu beslutte, hvilken handling du skal tage. Jeg tjente over $ 10.000 inden for 72 timer og et minimum på $ 1000 om dagen og et ugentligt overskud på $ 50.000 bitcoins uden registreringsgebyr og forudbetaling. Der er også henvisningsbonuser. Du kan kontakte kundeservice på whatsApp på +17657050044 for mere information eller e-maile på (int.hackers002@gmail.com) for at nyde disse fordele.

    Bemærk: Ingen registrering, ingen forudbetaling

    SvarSlett