onsdag 20. desember 2017

Bystyret sier nei til sjikanering og hetsing av byens politikere


 

"Tusen takk til SVs erfarne Gülay Kutal som tok initiativ til et felles opprop mot sjikane og hetsing av byens politikere. Alle partiene i bystyret stiller seg bak oppropet." skriver Oslo SV i dag.

"Gülay Kutal tok initiativ til et opprop mot hets og sjikanering av Oslo-politikerne. Alle partiene i bystyret sluttet seg til det umiddelbart. Hvorfor? 1)Dette er et tema som skal snakkes ihjel 2)Folk ser på oss og tenker at de ikke vil delta i politikken eller i det offentlige ordskiftet. Det er et demokratisk problem. 3) Du kan være nettroll eller en del av en taus majoritet med gode intensjoner: du har fortsatt muligheten til å fremme dine synspunkter på en konstruktiv måte. 🙅🏽‍♀️ Mer om dette på NRK Østlandssendingen radio og TV. Alt for Oslo ❤️ #OsLove" skriver varaordfører Khamshajiny Gunaratnam.



 
Onsdag kveld tok politikerne i Oslos bystyre et oppgjør med den siste tids utvikling. Et samlet bystyre signerte et opprop som viser hvor alvorlig byens politikere tar problemene.
— Med dette oppropet ønsker vi å understreke at et samlet bystyre står for grunnleggende demokratiske rettigheter og prinsipper i politikken. Vi tar sterkt avstand fra all sjikanering og hetsing av byens politikere, sier ordfører Marianne Borgen til VårtOslo.

Onsdagens opprop kommer etter et initiativ fra SV-politiker, Gulay Kutal. Hun fikk sin egen bystyregruppe og deretter resten av bystyret til å samle seg bak initiativet.» står det i VårtOslo fra rett før jul.


Her er selve oppropet:

Oslo bystyres medlemmer mener at det ikke er riktig at man skal stå i hets, trusler eller sjikane fordi man mener noe politisk. Dette gjelder alle samfunnsmedlemmer og ikke minst politikere. Bruk av skjellsord og rasisme i debatten i sosiale medier eller komme med trusler er å gå for langt.

Det er et stort demokratisk problem at politikere blir fratatt sin frihet og kan ikke leve som før, grunnet trusler. Vi anser dette i tillegg som et stort problem knyttet til feminisme og rasisme: kvinner tør som regel mindre, og slike holdninger vil føre til at kvinnelige politikere de vil tørre enda mindre være aktive og synlige i politikken. Dersom politikere med minoritetsbakgrunn vegrer å delta, vil vi ikke oppnå en reell inkludering.
Bystyret ønsker å understreke at et samlet bystyre står for grunnleggende demokratiske rettigheter og prinsipper i politikken. Vi slår om ring og fordømmer all sjikanering og hetsing av vår bys politikere.

2 kommentarer:

  1. Hej, har du brug for økonomisk støtte? Har du brug for et lån? Jeg er Susan Benson fra Sunshine Financial Group. Jeg er långiver og også finansiel konsulent.

    Vi leverer alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, realkreditlån og mange andre). Vi giver både lang- og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån til en overkommelig rente på 3% pr. År. Hvis du har et presserende behov for et lån, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Du kan skrive til os via mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller sende os en direkte besked på WhatsApp eller Telegram via: +447903159998 & modtage et svar på et øjeblik.

    Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed og er forpligtet til at hjælpe dig med at forbedre dine langsigtede og kortsigtede økonomiske mål, fordi din økonomiske stabilitet er vores endelige mål.

    Med hvad der foregår rundt om i verden, står mange mennesker for store økonomiske udfordringer, nogle af dem finder det så svært at få et lån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutter på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, lav kredit score , gæld til indkomstforhold og mange andre grunde.

    Vi kan hjælpe dig med en løsning på dine økonomiske udfordringer, bare skriv til mit firma, så hjælper vi dig med et lån, der bedst passer til dine behov. Vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden. Når du søger hos os, søger du hos en betroet virksomhed, der interesserer dig for dine økonomiske behov. Vores største prioritet er din økonomiske stabilitet.

    For mere information om vores lånetilbud, bedes du sende os din låneanmodning via:
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ELLER;
    WhatsApp: +447903159998
    Du kan skrive til os når som helst og hvor som helst.

    SvarSlett
  2. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlett