onsdag 1. desember 2021

Redd Ullevål Sykehus - invtasjon fra Nordre Aker SV

 


Ullevål sykehus ble ikke reddet i Hurdalsplattformen, men det ikke for sent.

Vi håper på tidenes største fakkeltog i Oslos gater 7. desember starter kl. 17:30. Dette er din sjanse til å vise hva Oslo-folk mener og stanse Helse Sør-Øst sine planer for Oslo-sykehusene.

Sammen med gode krefter i Redd Ullevål Sykehus, fagforeningene til de ansatte på Oslo-sykehusene og lokale partilag, deriblant SV krever vi at regjeringen må snu.

Alle femten bydelsutvalg, et stort flertall i bystyret og fagforeningene går imot planene. Det samme gjorde Senterpartiet.

Toget starter på sjøsiden av Rådhuset på Fridtjof Nansens plass og går til Stortinget hvor det blir appeller og kunstneriske innslag. Under markeringen foran Stortinget ønsker vi at kor eller band kan bidra med musikk eller kulturinnslag. Vi trenger noen som kan spre plakater og løpesedler uken før fakkeltoget. Kontakt arrangør på messenger eller telefon 916 97 833.


Vi vil gjerne ha annonser i de store avisene. Vil du bidra økonomisk? Send inn din ditt bidrag til markeringen via Spleis.
https://spleis.no/199367

Det er opprettet et arrangementet på facebook om toget: Vær gjerne med på å spre budskapet på Facebook, via e-post, telefon og SMS.

SV har hele tiden stått for å

·         Bevare og bygge ut Ullevål sykehus

·         Stoppe gigantsykehuset på Gaustad  

·         Ikke ta Gaustad psykiatriske sykehus fra pasientene

·         Gjenreise Aker sykehus som lokalsykehus for Groruddalen

·         Avvikle helseforetaksloven

 

Møt opp! Ta med en venn eller flere! Vi gleder oss til å se deg!

 

Med vennlig hilsen

Nordre Aker SV


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar